RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Діма, дай ключі: в мережі сміються над "відмовою" Медведєва від таємної дачі

У соціальних мережах підняли на сміх слова прес-секретаря прем'єр-міністра Дмитра Медведєва Наталії Тімакової про дачу ціною в мільярди рублів, що належить главі російського уряду.

Слова прес-секретаря Медведєва висміюють користувачі Twitter.

"Діма, дай ключі від дачі на ці вихідні. Ти все одно будеш зайнятий. Чистоту і порядок гарантую", — пишуть в Twitter Санкційний фрукт.

"Зустрічаємося завтра о 20:00 на дачі в Плесі. Беріть з собою вудки, корм для качечки, горілочки для легкої ходи, гарний настрій, друзів", — пишуть також у цьому Twitter.

"Прес-секретар Медведєва заявила, що той живе в будинку для качечки", — сміються в Twitter Ivan Semenov.

У Twitter Ruslan Shaveddinov з гумором показали, як виглядає садиба Медведєва в Плесі за словами його прес-секретаря Тімакової, використавши в якості ілюстрації кадр з мультфільму про Простоквашино.

Нагадаємо, прес-секретар російського прем'єра Наталія Тімакова заявила, що дача, яку показав російський опозиціонер Олексій Навальний, не є власністю Медведєва, і він її не орендує, але він там дійсно бував.

Як повідомляв "Апостроф", за словами російського опозиційного політика Олексія Навального, дача Медведєва коштує не менше 25 млрд рублів.