RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Мруть, як мухи: мережі потішила загадкова смерть путінського генерала, пов'язаного з Донбасом

У соціальних мережах активно обговорюють раптову смерть відставного генерала ФСБ Олексія Шишкова, який займався відправкою на окуповані території Донбасу так званих "гуманітарних конвоїв".

Про смерть повідомило місцеве видання "Жива Кубань".

69-річний Шишков помер 25 вересня. Причина смерті поки що не повідомляється. При цьому наголошується, що смерть була раптовою.

9 років Шишков був заступником, а потім 4 роки — начальником Краснодарського Управління КДБ. Після виходу на пенсію був заступник голови громадської організації "Російське кадетське братство", яка з 2014 року займалася відправкою "гуманітарної допомоги" на окупований бойовиками Донбас.

"Ще один генерал ФСБ на прізвище Шишков помер у Росії. "Внізапно" - як повідомляють офіційні органи... Внізапність, певно пояснюється тим, що саме Шишков координував доставку в Україну "гуманітарних конвоїв"... Мруть, як мухи... Ті, хто тут побував... Бацила видно якась бродить донбаськими степами... І нема спасу від того, товаришчі руські гєнєрали... Ні скреп, ні прививок... Тільки вітер в полі... Ото таке...", - написав у соцмережі нардеп Віталій Чепінога.

Як повідомляв "Апостроф", у Росії розповіли, що на Донбасі серед сепаратистів навмисно вбивають причетних до створення самопроголошених ДНР і ЛНР.