RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Відмова міністра Путіна вибачатися за загибель MH17: Росії дали сумний прогноз

В соцмережі прокоментували відмову голови МЗС РФ Сергія Лаврова приносити вибачення за збитий в 2014 році над Донбасом Boeing рейсу MH17 у зв'язку результатами розслідування міжнародної комісії, згідно з яким до катастрофи причетна Росія.

Про це Лавров сказав в інтерв'ю BBC.

"Принести вибачення за що?" - запитав російський дипломат у відповідь на пропозицію ведучого принести вибачення.

Лавров заявив, що Росія має намір дочекатися остаточних результатів розслідування. При цьому він зазначив, що "є сто імен, які фігурують у розслідуванні, але вони поки навіть не проходять у якості підозрюваних".

Заяву Лаврова прокоментував на своїй сторінці у Facebook колишній прес-аташе посольства Грузії в Україні, журналіст Бачо Корчілава.

"Ну бачу школа СРСР в дії. Тоді багато років тому, коли Лавров був "молодим практикантом" МЗС СРСР теж заперечував все, що можна. Тоді за очі Андрія Громико всі дипломати називали "Містер ні". Але чим закінчилася та історія тієї країни знають всі. А Лавров мабуть не хоче розуміти, що політика в стилі Громико, всім паскудити, нічого не визнавати, і вважати весь світ за дурнів - приведе країну до того ж результату, до чого прийшов СРСР", - написав він.

Як повідомляв "Апостроф", колишній заступник голови уряду Росії Альфред Кох висловив свою версію того, чому був збитий на Донбасі Boeing рейсу MH17.