RU  UA  EN

Пʼятниця, 31 травня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

31 травня

30 травня

Всі новини

Російська орда: мережі розбурхали прогнозом щодо нової війни в Україні

Український волонтер Роман Доник прогнозує, що в недалекому майбутньому Україну очікує війна з полчищами біженців з РФ..

Про це Доник написав на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що Росію чекають потрясіння, голодні бунти, голод і мор, і це тільки питання часу. За словами волонтера, іншого майбутнього у Росії, керованої божевільним Путіним, бути не може.

Доник вважає, що коли в РФ трапиться гуманітарна катастрофа, натовпи біженців кинуться в Україну. За його словами, це буде куди страшніше, ніж те, що відбувається зараз з біженцями в Європі.

Волонтер припускає, що це станеться через кілька років, але готуватися до "війни з прийшлими племенами здичавілих", у яких буде нерухомість, а можливо і українське громадянство, потрібно вже зараз.

Пост волонтера зібрав понад 330 лайків і більше 50 перепостів.

"І тоді нам сирійські біженці здадуться веселою компанією з дитячого саду на прогулянці в лісі", "Мені ця думка теж не дає спокою, те, що рано чи пізно ломануться, немає ніяких сумнівів", "Проблема ще в тому, що у багатьох є право на громадянство за правом народження", — коментують користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше волонтер Роман Доник розповів про пропозицію зібрати гроші і найняти кілера, який вб'є російського президента Володимира Путіна.