RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Мережі розбурхали дані щодо зарплат на фабриці Порошенка в РФ

У користувачів соціальних мереж викликала ажіотаж звістка про високі зарплати працівників кондитерської фабрики Roshen у Липецьку, яка належить президентові України Петру Порошенку.

Про зарплати на липецькій фабриці розповіла журналістка Світлана Крюкова на своїй сторінці у Facebook.

"От всі кажуть, що Порошенко жадібний. А адже брешуть. Руки-ноги кремлівські. Змовники!" — в'їдливо зауважила журналістка.

Вона розповіла про те, що на сайтах з вакансіями розміщені оголошення про пошук компанією Roshen нових співробітників у Росії. В перерахунку на українські гроші їм пропонують зарплату до 28 тисяч гривень.

"Щедрий у нас президент, не зазнався", — пише Крюкова.

Журналістка зазначає, що інформація про зарплати на російській фабриці Roshhen підтвердилася з її джерел у Липецьку.

"Липецька фабрика — це єдиний осередок опору в тилу супротивника", — коментує її пост голова Всеукраїнського союзу ветеранів АТО, колишній заступник начальника поліції в Донецькій області та екс-голова департаменту з боротьби з наркотиками Ілля Ківа.

"А ви гнали все на нашого президента, що він жлоб! А він щедрий!", "Все, що варто знати про економіку Росії", "Отже, Маріуполь вже здали за липецьку фабрику", — коментують інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше український художник Сергій Поярков повідав про те, що колишній президент України Віктор Янукович перешкодив тому, щоб Порошенко продав свій кондитерський бізнес.