RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

​Дружина Саакашвілі зробила сенсаційну заяву про амбіції чоловіка

Дружина екс-президента Грузії, нинішнього губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі Сандра Рулофс, яка є кандидатом в депутати грузинського парламенту, розповіла про амбіції свого чоловіка.

Про те, до чого прагне Михайло Саакашвілі, Сандра розповіла в інтерв'ю RFI.

Вона зазначила, що одеський губернатор Михайло Саакашвілі хотів би працювати в Києві, щоб міняти там політику і вести боротьбу з корупцією.

Сандра Рулофс вважає, що в Одесі Саакашвілі своє завдання виконав і тепер ставить на меті працювати в українській столиці.

Дружина одеського губернатора зазначає, що з Грузією у чоловіка "поки неясно". За її словами, зміни в Україні позитивно позначаться і на Грузії. Вона відзначає, що в України великі масштаби, а відповідно, і бізнес-інтереси.

Сандра Рулофс вважає, що український народ хоче бачити Саакашвілі в Києві, але цьому противиться еліта. Також вона зазначила, що в Європі і США на колишнього грузинського президента дивляться з підозрою, оскільки їм складно керувати.

За словами дружини Саакашвілі, Захід воліє вести справи з корупціонером, ніж з непередбачуваним грузином, і тому не підпускає Саакашвілі до Києва.

Як повідомляв "Апостроф", також Сандра Рулофс розповіла про імперські амбіції Путіна.