RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Савченко розбурхала росіян загрозою візиту в РФ

Народний депутат і колишня політична ув'язнена в РФ Надія Савченко заявила, що заради майбутнього України готова поїхати до Росії, чим викликала ажіотаж у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

Слова Савченко привели на російському пропагандистському ресурсі Life, де їх активно обговорюють користувачі сайту.

Нардеп заявила, що розмислює про поїздку до Росії, в інтерв'ю одному з українських телеканалів. Вона зазначила, що такі поїздки не заборонені законом. При цьому підкреслила, що вона не розкрила жодної державної таємниці, що підтверджено спецслужбами.

"Тфу тфу тфу їй в обличчя, миша укрофашистська!", "Мабуть, ліки закінчуються, процедури ніхто не скасовував!", "Піар-кампанія і тільки. Швидше за все, це не її слова, а керівництва. У крісло Порошенка, може, її хочуть пропхати. Буде ще одна Тимошенко, тільки стрьомна. Та й баба в кріслі піде на користь, щоб світ зрозумів, що у них вільна країна і навіть бідна принижена зечка може стати президентом", "Нє-нє У в’язниці всі місця зайняті. Сиди вдома, Надька", "Прищами покрилася. У нас у в'язниці дієта краще", "А на кой ти нам тут здалася?", "Хіба що якщо одразу на нари, досиджувати", "Нехай приїжджає, на Ленинградці зі співвітчизницями поспілкується", "О боже, ця тітка нічого не заявляє серйозно і по справі, ось її тикають в усі засоби масової інформації. Навіщо?", "Загроза її життю може бути тільки в одному випадку: якщо вона поїде до Росії через ДНР!", "Раз вже з'їздила, трохи на 20 років не залишилася. Вдруге так навряд чи пощастить!" — коментують користувачі ресурсу.

Як повідомляв "Апостроф", Надія Савченко відповіла на загрозу ватажка бойовиків ДНР Олександра Захарченка мститися українцям за смерть Мотороли.