RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Я радий, що його ліквідували: у Росії пояснили ажіотаж навколо Мотороли

Російський публіцист Олександр Невзоров пояснив, чому росіяни так захоплюються бойовиком Арсеном Павловим (Моторолою), якого 16 жовтня підірвали в ліфті його будинку.

Про це Невзоров заявив Ехо Москви.

"Я радий, що цього терориста ліквідували. На жаль, це все сталося не так, як би хотілося, але це сталося. До речі, мені цікаво, чи приготували йому місце в Мавзолеї, чи обійдуться яким-небудь більш скромним місцем для розташування того, що від нього залишилося. Тому що російські люди, адже вони люблять стояти в черзі куди-небудь ", - прокоментував смерть бойовика публіцист.

На його думку, вбивство Мотороли здійснили свої.

"Зрозуміло, що це були свої, зрозуміло, що будинок абсолютно охороняється; що для того, щоб замінувати цей ліфт, потрібно було мати всі дозволи і всі допуски просто, тому що це були довгі роботи поруч в приміщеннях, де шахти сміттєпроводу йшли", - додав він.

Невзоров зазначив, що зараз у Росії простежується тенденція, коли негативних персонажів на кшталт Йосипа Сталіна чи Івана Грозного зводять у ранг кумирів.

"Зрозумійте, зараз є така цікава чудова дивна тенденція, яка добре простежується на історії з Іваном Грозним, коли найбільш дикі, найбільш неандертальські, найпримітивніші і найбільш злісні стають національними героями. ..А зараз ми бачимо, на жаль, ось цю дивовижну фазу, дивовижну і загадкову, приголомшливу фазу. Адже це ж все почалося зі Сталіна і продовжилося Володимиром, Грозним і їх колегою Моторолою", - пояснив публіцист.

Як повідомляв "Апостроф", соцмережі прийшли в шок від ажіотажу навколо похорону Павлова, в окупованому Донецьку тисячі людей прийшли попрощатися з Моторолою.