RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

"Меморіал" ватажка бойовиків ДНР у Росії викликав подив у мережі

У російському селищі Металострой, який розташований під Санкт-Петербургом, з'явилися графіті із зображенням вбитого бойовика ДНР, громадянина РФ Арсена Павлова ("Моторола").

Про це повідомляє ресурс "Радіо Балтика".

"Моторолу" зобразив художник Сергій Гапонов з патріотичного клубу "Металострой".

В адміністрації Колпинського району заявили, що знають про завдання з бойовиком ДНР, а також зазначили, що не мають наміру зафарбовувати малюнок. В адміністрації додали, що багато жителів приходять до зображення "Мотороли", покладають квіти і фотографуються.

На цю новину з обуренням відреагували користувачі Facebook у коментарях до відповідної публікації російського блогера Рустема Адагамова.

"Йоб*ний стид", "Йопаний ПЗДЦ, соромно за Державу. Країну шкода, скотилася до смітника...", "Пітер помер?", "Це не Пітер, а селище "Металострой" - купа депресивних заводів і кримінальна колонія", "Н-да, країна Достоєвського, Чайковського і Менделєєва перетворилася в країну кадирових і моторил....", "З дрібного цапобородого ушльопка зробили прям героя "Зоряного десанту", "Яка країна, такі й герої. Радує, що кольорів небагато. А довбо*би, так вони скрізь є", - пишуть користувачі соцмережі.

Як повідомляв "Апостроф", ватажком "Спарти" замість убитого "Мотороли" став Володимир Жога з позивним "Воха".