RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

У зламаній пошті Суркова сплив одіозний російський бізнесмен

У зламаній українськими хакерами пошті помічника президента РФ Владислава Суркова виявили ім'я відомого російського бізнесмена Євгена Чичваркіна, який надіслав "сірому кардиналу" Путіна рецензію на книгу.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook український блогер Федір Келлер з посиланням на активіста групи Conflict Intelligence Team Кирила Михайлова.

"Цікаву річ знайшов у "пошті Суркова" Кирило Михайлов. Євгенія Чичваркіна, думаю, представляти не потрібно. З Лондона з лекціями, тренінгами, повчаннями, ось це все. Навіть намагався отримати у нас якусь посаду в державному секторі.

У пошті є лист від такого собі Євгена Чичваркіна, який надсилає керівнику апарату Суркова листа, де просить оцінити рецензію на книгу якогось Натана Дубовицького. За поширеною в деяких колах думкою – це творчий псевдонім самого Суркова. Прислав він цього листа в лютому 2014-го, а вже в березні в "Русском пионере" з'являється цей текст від імені "загальновідомого" Євгена Чичваркіна", - зазначив блогер.

Як повідомляв "Апостроф", навколо публікації хакерами даних про план дестабілізації ситуації в Україні під назвою "Шатун" виник гучний скандал. Хакерів звинуватили в публікації фейкових документів.