RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Шизофренія як вона є: пропутінські плакати росіян підірвали мережу

Користувачів соціальних мереж вразили плакати, з якими вийшли на демонстрацію прихильники політики президента РФ Володимира Путіна.

Фото з одним з таких плакатів опублікували у Twitter Санкційний фрукт.

Чоловік на знімку тримає плакат з кадром з відомого російського фільму "Брат-2", в якому зіграв актор Сергій Бодров-молодший. "А я думаю, що сила в Путіні. У кого Путін, той і сильніше", — свідчить напис на цьому транспаранті.

"Пройшов з плакатом, впав в голодну непритомність і здох з ім'ям Путіна на губах", "Ватник був би знатний. Чистіше херурга. Ось тільки лавиною придавило", "А я думаю, Путін в Путіні, у кого Путін, той і Путін! — піду ще курну", "А в мертвому вигляді ця магія працює?" "У кого Путін — у того Путін", "А у "півника" символ, схожий на свастику "до ступеня змішування", — коментують фото користувачі Twitter.

Другий показовий знімок опублікували у Twitter Мельдоний Грозний. На ньому зображена жінка з плакатом, на якому написано: "США! Руки геть від Київської Русі! Батьківщина! Свобода! Путін!"

"Якщо хочете подивитися, який має вигляд шизофренія, ми вам покажемо. Ось", — підписали у вищеназваному Twitter цей знімок.

"Це в неї шолом на голові? Треба ж. А раніше шапочки з фольги надягали...", "Вона що, з місяця прилетіла або в дитинстві з ліжечка впала і головкою вдарилася. Таку дуру ще треба пошукати", "Це не просто шизофренія, це НСД. Це БУЙНА шизофренія", "США! Руки геть від моїх тарганів! Воронеж! ГУЛАГ! Вождь!", "Мадам за 40, бюджетниця, чоловіка немає, двоє дітей довбо**ів", "Зовсім заплуталася тітка", "У неї холодний розрахунок у погляді. Може, рублів 500 дали. На хліб, то-сьо. Або щоб з роботи не вигнали. Шизофренія не в неї", "Може, час вже почати збирати енциклопедію психів?", "У всьому винні хозари і печеніги. Це вони нацьковують США", — коментують інші користувачі Twitter.

Як повідомляв "Апостроф", сьогодні в Росії відзначають День народної єдності.