RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Волонтери оригінально розсекретили розвідника Путіна на Донбасі: опублікованi фото

Українські волонтери зі спільноти InformNapalm розсекретили російського кадрового розвідника, який знаходиться в окупованій Горлівці Донецької області, завдяки бультерьєру.

Про це повідомляється на сайті InformNapalm.

Волонтери розповіли, що Сергiй Фіногін — військовослужбовець-контрактник російської військової бази в м. Гудауті в окупованій Абхазії. Передбачається, що він служить у роті військової розвідки розвідувального батальйону або в розвідувальному взводі 2-го мотострілецького батальйону.

Він веде сторінку у соцмережі ВКонтакте під ім'ям Ілля Кузнєцов (ім'я вигадане, прізвище матері).

На його сторінці в соцмережі волонтери виявили кілька фотографій з іншими бойовиками. Судячи з них, Фіногін знаходиться на окупованому Донбасі з серпня 2016 року (оскільки в липні він ще фотографувався на базі в Гудауті).

На одній з фотографій, завантаженій в соцмережу в листопаді, Фіногін вигулює бультер'єра. Цей знімок допоміг точно встановити місцезнаходження російського розвідника. Волонтери з’ясували, що фото зроблене в Парку культури і відпочинку ім. Горького в Горлівці. На це вказують характерні лавочки і потрісканий асфальт.

Фото InformNapalm.org

Як повідомляв "Апостроф", раніше волонтери встановили особи російських солдатів, які обстрілювали з території Росії українські населені пункти на Донбасі.