RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Нормально стрельнули: в мережі зв'язали крах космічного корабля в РФ з пусками ракет ЗСУ

У соціальних мережах шуткують про взаємозв'язок пусків зенітних керованих ракет середньої дальності Збройними силами України біля окупованого Криму з катастрофою російської космічної вантажівки "Прогрес-МС04".

Про це пишуть користувачі Facebook.

"Воно, звичайно, дивно співпало — в один і той же день наші провели стрільби ракетами, а у росіян впала ракета. Нi, ну по ідеї події не пов'язані один з одним, а з іншого боку мало чи що", — пише у своєму Facebook український блогер Антон Павлушко.

У свою чергу український журналіст Богдан Карпенко написав пост, в якому з гумором описав вигадану нараду українських властей з приводу запуску ракет у Криму і краху російського космічного корабля.

В цьому тексті президент України Петро Порошенко каже главі МВС Арсену Авакову про те, що "нормально стрельнули", пізніше стає відомо, що російський корабель "Прогрес" впав, на що секретар РНБО Олександр Турчинов відповідає, що росіяни звинуватять в цьому Україну.

Пост Карпенко зібрав понад 450 лайків і більше 50 перепостів в Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в російських ЗМІ побачили у катастрофі запущеного з Байконура космічної вантажівки "Прогрес-МС04" "український слід".