RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Порошенко розповів про драйв від ракетних стрільб над Кримом: путінці лютують

Нова заява президента України Петра Порошенка про навчання Повітряних сил ЗСУ поблизу окупованого Криму викликала обурення у прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

Слова Порошенка активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

Порошенко повідомив, що прийняв рішення продовжити випробування ППО на території України, і повідомив, що із-за цих стрільб "драйв піднявся в моїй української нації". Український президент зазначив, що навчання були проведені, незважаючи на всі спроби їм протидіяти.

"Україні цей раз пощастило, українські ракетні установки не були знищені, в наступний раз українським ракетникам може так не подфартити", "Постріляти та попалити — чи багато треба для драйву притуркам", "Вони там скоро почнуть пишатися, що з травмата в бік Криму пульнули. Укромаразм, чесне слово", "Україна нагадує мавпу, яка кидається власним калом", "Це як діти у дзвінок дзвонять і тікають", "Хто-небудь, розстріляйте вже Порошенко, будь ласка, так як ця маріонетка провокує війну, причому не просто війну, а в нинішніх реаліях — ядерну. Ніхто не має права провокувати війну!", — коментують путінці.

Нагадаємо, раніше Порошенко вже висловився з приводу ракетних стрільб України, заявивши, що вони необхідні, щоб бути готовими до повномасштабного вторгнення з боку РФ.

Як повідомляв "Апостроф", також у Варшаві Петро Порошенко заявив, що Україна воює, щоб поховати Радянський Союз.