RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Ліберал закінчився: гучна заява Ходорковського про Крим обурила українців

Заява російського опозиціонера Михайла Ходорковського про те, що українці готові піти на компросис з РФ з приводу окупованого Криму, викликала гнів користувачів українського сегменту соціальних мереж.

Про слова Ходорковського повідомив відомий український блогер Карл Волох на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що про Крим Ходорковський сказав в інтерв'ю естонському телебаченню. Російський опозиціонер заявив, що українське суспільство, крім радикалів, готове піти на компроміс з РФ .

"Михайло Борисович, ви не могли б нам повідомити імена цих прекрасних людей, готових до компромісу (ну, окрім Медведчука, звичайно)? Тому що я, перебуваючи безвилазно в Україні, бачу лише, як тут радикал на радикалі сидить і радикалом поганяє (якщо користуватися вашою класифікацією). І це я не про Ляшка", — прокоментував блогер заяву Ходорковського.

Його пост зібрав більше 2 тисяч лайків в соціальній мережі.

"Звичайно, ми готові до компромісу по Криму: після його беззастережного повернення ми готові погодитися лише на 100 млрд репарацій, а не на 1 трлн, як заявляли раніше", "Він вже обробився раз в інтерв'ю, підтримуючи курс імперії. Чого можна було ще від нього чекати", "Просто намагається "проканати під патріота", мабуть, і сидів так...", "Будь-який російський ліберал, як втім і нелiберал, та й взагалі, будь-який росіянин, буквально з пелюшок, за визначенням, "розбирається" в українському суспільстві набагато краще самого українського суспільства", "А мене він запитав? Мене, мешканку Криму? Хочу я компромісів?", "Всі кажуть, що розумний чоловік, але видавати себе за знавця України? Це очевидна дурниця. Перехвалили", "Михайло Борисович своє вєлікодєржавіє нікуди не дiв, навіть в катівнях... він і за розкол Абхазії і Грузії особисто б воював, не дивно", "Його Савченко вкусила або тільки Путін?", "Ви все ще відчуваєте ілюзії щодо російських "лібералів"? Їх лібералізм, як і 100 років тому, "закінчується на українському питанні", "Кокаїнові фантазії", "Там, де починається українське питання закінчується російський ліберал", — коментують інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Ходорковський влаштував перепалку з українським журналістом з приводу Криму.