RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Звинувачення американської розвідки на адресу Путіна викликали ажіотаж в РФ

Зроблені американською розвідкою заяви про те, що президент РФ Володимир Путін з великою ймовірністю особисто брав участь у кампанії з втручанням у вибори президента США, викликали бурхливий резонанс у РФ.

Новину активно обговорюють на російських інформаційних ресурсах.

"Тепер зрозуміло, куди Путін їхав на деньок — швидше за все особисто підкидав бюлетені в урни", "Якби Путін втрутився, то став би президентом США", "Це вже навіть не смішно. Серйозна організація, а займається всякою нісенітницею! Особисто Путін систему зламав. На пару з Лавровим. Так адже можна серйозні речі плескати. На місці Трампа я б їх розігнав", "Виняткова нація з найсильнішою і сучасною армією світу, підібгавши хвіст, жалібно скавучить що її "зґвалтувала" якась регіональна держава!", "Ага, динамо крутив педалями, коли хакери хакали! А ви хіба не знали — ну, тупі!", — коментують заяви розвідслужб США користувачі російського пропагандистського ресурсу РИА Новости.

"І як ВВП все встигає. Він же начебто в Україні кожен день капості будує?", "Імператор всесвіту, пишаюся своїм президентом! Не дарма голосував за нього 3 рази", "А до Путіна які питання? Захотів і вплинув. На те в США є ФБР, ЦРУ і т. д., щоб ніхто не вплинув. До них і претензії", "Якщо щось відбувається, то це з відома Путіна, це ясно як день", "А може це Путін через NBC впроваджує план Шатун?", "Ось як бояться Росію", — коментують користувачі ресурсу Lenta.ru.

Як повідомляв "Апостроф", американські сенатори мають намір вжити заходів проти РФ з-за її втручання в хід президентських виборів в США.