RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Російський співак підірвав соцмережі жорсткою заявою про окупований Крим

Російський музикант та фотограф Олексій Лебединський, відомий під псевдонімом "професор Лебединський", зробив жорстку заяву про окупований Крим.

Про це Лебединський написав на своїй сторінці в Facebook.

Він заявив, що вважає людьми тільки тих політиків і журналістів з РФ, хто вважає Крим українським і впевнені, що його треба негайно повернути Україні. Також Лебединський різко висловився про прихильників "крымнаша".

"Якщо в моїй рідній Росії тепер не можна говорити правду, і треба **ать під крамницю за свободу слова про приналежність Криму і багатьох інших явних речі, то краще їхати в чужу, де можна бути вільним", — написав співак, який зараз проживає в США.

Його пост зібрав понад 1800 лайків.

"Справжні українці хочуть відвідати Крим, очищений від російського г**на, а також здійснювати польоти з Донецька по всіх напрямках, як це було до війни з Росією", "Просто повернути і вибачитися вже не вийде. компенсацію ще доведеться заплатити серйозну", "Хріна се. Вибачиться? Скоєно злочин століття, перша післявоєнна анексія в Європі, а ви вибачитися? Тут буде і міждержавний українсько-російський трибунал, і комісія з визначення збитку, і багато років на примiрення, може й десятків років", "Хай там буде хоч 100% громадян РФ, Крим від цього російським ну ніяк не стане. І Крим треба звільнити від окупації, і виплатити компенсацію за весь збиток. А Україна сама розбереться, що робити з Кримом, який статус дати, які референдуми проводити. Це їх внутрішня справа", — комметируют слова співака інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", російський опозиційний політик Олексій Навальний заявив, що в Криму треба провести "нормальний" референдум.