RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Котел вже не той: в мережі висміяли вигадки пропаганди РФ про бої на Свiтлодарськiй дузі

У соціальних мережах висміяли подачу російською пропагандою інформації про бої на Свiтлодарськiй дузі.

Про це пише блогер під ніком Max Kolezznikov на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що в російських ЗМІ повідомляють про те, як 20 осіб з ВСУ, які пішли в наступ, бойовики взяли в міні-котел.

"Так і пишуть — міні-котел", — наголошує блогер.

Він сміється над тим, що розповідають в російських ЗМІ: бойовики нібито намагаються вибити ці 20 осіб, які несуть страшні втрати, при цьому у бойовиків нібито втрати мінімальні.

"А у "ополченцiв" один травмований козою, один лежить з проносом. Куди поділися ті, хто був на відбитих ВСУ позиціях, не ясно", — зазначає блогер.

"54 бригада в опасносте, корови плакали, хунта не чує голос Донбасу, ось це все", — додає він.

"Я все ніяк зрозуміти не можу, міні-котел це казанок або каструля?", "Миниросiя", "Бойлер 10-ти літровий", "Я зрозумів. Моторола теж потрапив у міні-котел. Перед смертю... і після теж у міні", "Ще є мікро, нано і піко. Тільки чур на ту сторону не повідомляти", "В одному містечку для цих журналістів вже ростопленi міні-котли", "Котел це скріпа Новоросії. Пропоную помістити його на герб і внести до приспів", "20 осіб армія Дири не може вибити другий день. Не дай бог туди ще 20 чоловік приїде", "Їм треба було написати — потрапили в казанок або котелик", "А корови то чого плакали? Знову шоле потужні сили ЗСУ у кількості 20 осіб у перервах між наступами ґвалтували старух і корів? А снігурів вже поїли?", "Не той вже котел пішов", — коментують інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф",станом на 20 грудня за час боїв на Светлодарской дузі загинули 6 українських бійців. Відомо, що бойовики ЛНР несуть великі втрати.