RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У Путіна без сенсацій відповіли на звинувачення у причетності до спроби перевороту в Чорногорії

Офіційні особи РФ дали очікувану реакцію на інформацію про причетність росіян до спроби перевороту в Чорногорії поспішили спростувати звинувачення.

Голова Комітету Ради Федерації з міжнародних справ Володимир Джабаров назвав заяву прокурора Чорногорії Мілівоє Катніча голослівним звинуваченням і вкиданням.

"Це чергове вкидання. Чорногорія, на жаль, приєдналася до антиросійської кампанії, що стосується всяких кібератак. Заяви нічим не підкріплені, є конкретні докази — нехай висувають і звертаються в міжнародні суди", – сказав він.

У свою чергу прес-секретар російського президента Дмитро Пєсков назвав слова Катнича безвідповідальними.

"Це дуже серйозні слова, щоб вимовляти їх і не підкріплювати якою-небудь достовірною інформацією. Це щонайменше безвідповідально", – заявив він. При цьому став запевняти, що Кремль не має відношення до перевороту в Чорногорії.

"У тому числі ми з усією відповідальністю заявляємо, що не може йти і мови про причетність офіційної Москви і офіційної російської сторони до якихось внутрішніх подій в Чорногорії", – сказав Пєсков.

Як повідомляв "Апостроф", прокурор Чорногорії Миливоє Катніч звинуватив російські державні органи і націоналістичні структури РФ в причетності до спроби державного перевороту в країні.