RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Ще одного ставленика Трампа викрили у таємних зв'язках з Росією

Генеральний прокурор США Джеф Сешнс в минулому році два рази зустрічався з послом Росії в США Сергієм Кисляком і приховав це на слуханнях про призначення на посаду.

Про це повідомляє The Washington Post.

Зазначається, що одна із зустрічей відбулася у вереснi 2016 року в офісі Сешнса. Представники розвідки зазначили, що ця приватна розмова між Сешнсом і Кисляком сталася в розпал російської кібер-кампанії на американських президентських виборах. До цього Сешнс і Кисляк зустрічалися в липні 2016 року. На той момент Сешнс був старшим членом впливового Комітету у справах збройних сил, а також одним з головних радників Трампа з питань зовнішньої політики.

У публікації йдеться, що те, що Сешнс промовчав про свої зустрічі з російським послом, може викликати нові занепокоєння в американському Конгресі.

Будучи генпрокурором, Джеф Сешнс курирує відомства, які займаються розслідуванням втручання Росії в американські вибори, а також зв'язки команди Трама з представниками РФ.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в США розгорівся скандал навколо Майкла Флінна, який пішов у відставку з посади радника президента США внаслідок того, що обговорював американські санкції з послом Росії.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР Тема: США
Теги: