RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Не фанатик Путіна: у Росії дали прогноз щодо відносин Трампа з Кремлем

Російський політолог Андрій Піонтковський заявив, що президент США Дональд Трамп змушений буде рахуватися з різкою позицією низки сенаторів щодо Росії.

Про це Він сказав в інтерв'ю Online.ua.

Щодо команди Трампа політолог зазначив, що на Мюнхенській конференції віце-президент Майк Пенс, міністр оборони США Джеймс Мэттис і радник Трампа з національної безпеки Герберт Макмастер проголосили свою вірність НАТО і готовність захищати союзників.

"Такі ж настрої в Конгресі. Трамп повинен з цим рахуватися. Він не фанатик Путіна. Він у зовнішній політиці піддавався маніпулюванню путінськими агентами — Кіссінджером, Саймсом. Повторював дурість про спільну боротьбу з ІДІЛ або про те, що РФ може допомогти у протистоянні з Китаєм і Іраном. Всі ці дурниці він вже не говорив, коли виступав у зверненні до Конгресу, де слово "Росія" жодного разу не згадано. Ось він так і буде йти у фарватері команди, а сам більше займатися більш важливою внутрішньою політикою: міграцією, системою охорони здоров'я, робочими місцями. Для цього потрібна підтримка лідерів Республіканської партії. А у таких сенаторів, як Маккейн, Рубіо і Грем, позиція щодо Росії не менш різка, ніж у демократів. Тому Трамп змушений з цим рахуватися", - вважає Піонтковський.

Як повідомляв "Апостроф", Трамп закликав розпочати розслідування щодо можливих зв'язків сенатора від штату Нью-Йорк Чака Шумера з Росією та її президентом Володимиром Путіним.