RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

У мережі сміються над Леніним, який "замироточив" в РФ

У соцмережі сміються над заявою російського чиновника Сергія Давидова про те, що на Червоній площі у Виборзі замироточив пам'ятник Леніну.

Про це він розповів виданню 47news.

"Проходив сьогодні повз площу і помітив ледве вловиму зміну на обличчі нашого колишнього вождя. Підійшов ближче і зрозумів, що з ліка Ілліча тече сльоза. І це точно були не сліди дощу. Тут я і зрозумів, що пам'ятник Леніну теж замироточив. Виходить, в нашій неосяжній країні почали відбуватися справжні чудеса. Нехай почалося в Криму, але у Виборзі, схоже, справи серйозніше. Не знаю, чи переступлять чари через кордон, але я б на місці фінів не розслаблявся. І нехай хтось думає, що Ленін не плаче, а глузує з Поклонської", - сказав Давидов.

"Головне, щоб він завтра не воскрес ;)", "Це знак, гряде революція!", "Ще трохи і черговий чиновник оголосить, що в мавзолеї сталося ДИВО", "Завтра Сталін, післязавтра Путін", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", раніше депутат Держдуми РФ, колишній так званий прокурор окупованого Криму Наталія Поклонська заявила, що замироточив бюст російського імператора Миколи II, який було встановлено біля каплиці поруч з будівлею прокуратури в Сімферополі.