RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Дочка головного піарника Путіна розповіла, як батько "бомбив" ночами

Дочка Дмитра Пєскова, який є прес-секретарем російського президента, розповіла досі невідомий широкій громадськості факт з біографії свого батька.

В інтерв'ю російському виданню "Газета.ру" Єлизавета Пєскова заявила, що був час, коли її батько після основної роботи таксував. "Я дуже добре пам'ятаю часи, коли в нашій сім'ї зовсім не було грошей і мама з татом, уклавши мене спати, після роботи і навчання їхали "бомбити" вночі. Ніколи в житті ми не відчували заздрості і злості до більш успішних або багатших за нас", - розповіла вона.

Журналіст Олексій Ковальов у своєму Twitter вказав на те, що Пєсков ймовірно підробляв, будучи в той час держслужбовцем.

За даними видання "Дождь", Єлизавета народилася в 1998 році. На початку 90-х її батько працював у посольстві СРСР, а потім РФ в Туреччині, з 1994 року по 1996 рік — в апараті МЗС Росії, з 1996 по 2000-й був другим, потім першим секретарем посольства в Туреччині. З 2000 року Пєскова призначили начальником відділу зв'язків зі ЗМІ управління прес-служби адміністрації президента РФ.

Нагадаємо, раніше спікер Кремля потрапляв в корупційні скандали у зв'язку фігуруванням імені його дружини Тетяни Навки в документах панамських офшорів.

Як повідомляв "Апостроф", Пєскова зловили на брехні у зв'язку із заявою, що його дружина ніколи не володіла офшорними компаніями.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР
Теги: РФ, Песков