RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Волонтери розповіли про російське розвідозброєння у бойовиків на Донбасі: опубліковано фото

Волонтери міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm розповіли про використання бойовиками на Донбасі російської переносної станції наземної розвідки ПСНР-8 "Кредо-М1".

Про це повідомляється на сайті спільноти з посиланням на дані, отримані зі зламаного хакерами комп'ютера начальника розвідки так званого 2-го АК окупаційного корпусу Збройних сил РФ на території Луганської області.

Зазначається, що станції є на озброєнні МО РФ і в Україну не поставлялися. На комп'ютері була виявлена доповідна записка на начальника розвідки 12-ого резерву командування ЗС РФ з проханням доукомплектувати бойовиків розвідкомплексами.

Також були виявлені фотографії з процесом розгортання комплексу ПСНР-8 в робочий стан у березні 2015 року. Волонтери зазначають, що в цей час російськими комплексами були укомплектовані всі артилерійські підрозділи бойовиків.

Як повідомляв "Апостроф", волонтери впізнали по відео з окупованого Донецька модифікований російський БТР-80 з прицілом ТКН-4ГА-01, що випускається Ростовським оптико-механічним заводом.