RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

СБУ перевіряє: Клімкін назвав провокацією відправку Росією на Євробачення Самойлової

Голова МЗС України Павло Клімкін назвав участь російської співачки Юлії Самойлової в "Євробаченні-2017" черговою провокацією з боку РФ.

"СБУ перевіряє її, є заява (питання про російського кандидата на Євробачення Юлії Самойлової, - ред). Я вважаю, що закон має бути один для всіх. Росія вже багато років займається провокаціями", - сказав Клімкін, передає LIGA.net.

На конкурсі представниця РФ, яка пересувається на інвалідному візку, виконає пісню "Flame Is Burning"

Раніше в СБУ пообіцяли найближчим часом прийняти рішення про те, чи дозволяти Самойловій в'їзд в Україну.

Нагадаємо, у червні 2015 року Самойлова брала участь у гала-концерті "Світ спорту і добра", організованому окупантами в захопленому Криму. При цьому співачка незаконно перетнула український кордон. Крім цього, Самойлова в одному з коментарів в соцмережі "Вконтакте" заявила, що київська влада хоче здати Україну ЄС, і "якщо Росія не відстоїть Україну, то наступний удар буде по Росії".

Як повідомляв "Апостроф", відомий актор та музикант Антін Мухарський зазначив, що Росія навмисно надсилає на конкурс співачку з обмеженими здібностями, сподіваючись дискредитувати Україну, у разі якщо їй буде відмовлено у праві в'їзду на територію країни.