RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Прихильник "Кримнаша" розповів, як Путін за три роки знищив Крим

Кримський блогер Олександр Горний, який є прихильником анексії Криму Росією, розповів про те, як за три роки півострів був практично знищений.

Про це Горний написав у своїй колонці для "Ехо Москви".

"Так, над Кримом мирне небо, але ось минуло три роки і час надій змінився часом розчарувань", — зазначив блогер.

Він вказав на байдуже ставлення Росії до Криму і до того, що там відбувається. За його словами, Крим і кримчани були віддані на розтерзання "місцевому перефарбованому жулью".

В якості прикладу блогер приводить ялтинський зоопарк "Казка" і парк левів "Тайган", які колись були візитною карткою Криму, а зараз перебувають на межі закриття через кримських чиновників.

"Це просто катастрофа, і в ній винне керівництво Криму і особисто Путін, який допустив це своєю бездіяльністю, не настукавши по головах цих товаришів", — заявляє Горний.

Також він зазначає, що є ще десятки прикладів свідомого знищення Криму. За його словами, те, що кримчани бачать за вікном, ніяк не відповідає тій красивій телевізійній картинці, якою годують народ.

Як повідомляв "Апостроф", власник розташованих в анексованому Криму зоопарку "Казка" і сафарі-парку "Тайган" Олег Зубков має намір отримати громадянство Туреччини і вести свій бізнес там. При цьому в 2014-му Зубков також був прихильником захоплення Росією Криму і отримав російських паспорт.