RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Окупанти влаштували в Криму військові навчання з авіацією і флотом

Російські повітряно-десантні війська за підтримки підрозділів ППО, авіації і військово-морського флоту почали великі маневри на території окупованого Криму.

Про це повідомляє РІА "Новости".

Згідно з легендою навчань, що почалися на полігоні Опук, військам належить діяти проти "незаконних збройних формувань і регулярних військ" "умовного противника".

Головну силу угруповання, що бере участь в маневрах, склали підрозділи повітряно-десантних військ, які були перекинуті до Криму з 13 по 19 березня - Новоросійська дивізія ВДВ і дві десантно-штурмові бригади. Їх підтримують частини 4-ї повітряної армії і ППО Південного військового округу РФ. Всього задіяно понад 2,5 тисячі десантників і близько 600 одиниць сухопутної техніки.

Мета цих маневрів - відпрацювання боротьби з десантом "ймовірного противника", налагодження взаємодії військ різних видів, а також тренування наступальних дій, включаючи десантування і захоплення важливих об'єктів.

Навчаннями керує командувач ВДВ РФ генерал-полковник Андрій Сердюков.

Раніше "Апостроф" повідомляв про підготовку маневрів НАТО Spring storm 17, які відбудуться в акваторії Чорного моря 18-21 березня.