RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

США в люті: Ілларіонов розповів, що чекає Росію і Путіна

Російський економіст, колишній радник Володимира Путіна Андрій Ілларіонов вважає, що ставлення США до Росії на даний момент настільки погане, що такого не спостерігалося навіть за часів холодної війни.

Про це він повідомив у коментарі Sotnik TV.

Ілларіонов розповів, що напередодні в комітеті з розвідки США проходили слухання з приводу втручання Кремля у внутрішні справи країни. Політолог назвав цю подію безпрецедентною і повідомив, що слухання замість звичних двох годин тривали більше п'яти годин. За його запевненням, Росія ще ніколи так пильно не розглядалася.

"Як треба було розбудити і розлютити цього дракона що спав, скільки треба було смикати його за вуса, щоб він прокинувся, розлютився. Треба було чути вчора конгресменів США та керівників відповідних служб США. Можна тільки здогадатися, які заходи будуть вживатися по відношенню до Кремля і всієї Росії. Тому що для влади США і громадської думки немає великої різниці між Кремлем і РФ", – повідомив Ілларіонов.

При цьому економіст зазначив, що на даний момент для американців неприйнятна ідея співпраці з Росією і це призведе до радикальної зміни політики. Саме зараз, за словами Ілларіонова, Кремль домігся цієї конфронтації Вашингтона, про яку у РФ говорилося останні 15 років.

Як повідомляв "Апостроф", Ілларіонов розповів про "дипломатичну катастрофу" у відносинах РФ і США.