RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

​Навіть жуйку дамо: український священик розповів, як Росія може помиритися з Україною

Між Україною і Росією можуть відновитися нормальні стосунки, проте РФ перед цим повинна зробити ряд важливих кроків.

Священик Української Православної Церкви Київського Патріархату (УПЦ КП) Олександр Дедюхін розповів, за яких умов може відбутися примирення народів.

"Війна закінчиться за однієї умови - коли мордорская метрополія припинить своє існування. Коли ослабнуть її закривавлені щупальця і перестануть тримати в страху й бідності колонії на околицях імперії", - пише Дедюхін у своєму блозі.

Священик підкреслив, що тоді глави регіонів будуть зайняті перерозподілом матеріальних благ у своїх землях і їм буде не до війни. Він вважає, що РФ розпадеться "під вагою власного зла, амбіцій, прагнень, понтів, гріхів і лицемірства".

Дедюхін зазначає, що до того часу Україні будуть повернуті захоплені Крим і Донбас.

"Але там залишаться ще купи сміття, як завжди він залишається після гомо совєтікус. І ті, хто буде кричати: "Та я завжди був проти війни! Кримваш!!! Я хороший! Мир-дружба-жвачка!" Ці люди хай ділом доводять свою хорошість. Нехай їдуть замітати - прибирати - вимивати - розмінувати запаскуджене їх одноплемінниками. А ми їх сніданком за це нагодуємо, може навіть жуйку дамо", - підкреслив священик.

Він також вважає, що для примирення Росія повинна виплатити Україні величезні контрибуції: і за руйнування, і за вкрадене і компенсації для переселенців. Дедюхін вважає, що українці мають отримати компенсації за кожного пораненого і вбитого.

"Ось коли всі вищевикладені пункти будуть виконані, тоді, ймовірно, можна буде починати говорити про примирення. Через два-три покоління, а краще пізніше", - резюмує священик.

Раніше Дедюхін зробив цікаву заяву щодо закінчення війни на Донбасі.