RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

"Бої під килимом": Голишев розповів про серйозний конфлікт в Кремлі

Між президентом Росії Володимиром Путіним і прем'єр-міністром РФ Дмитром Медведєвим почався серйозний конфлікт. Таку думку висловив російський публіцист і аналітик Володимир Голишев, передає "Обозреватель".

За його словами, про те, що конфлікт перейшов у гарячу фазу свідчать нещодавні антикорупційні мітинги у Росії з залученням "перевіреного путінського кадру" Олексія Навального.

"І дуже наївними є ті, хто думає, що Медведєв в цьому конфлікті приречений на поразку - він зовсім приречений на поразку", - вважає підкреслив Голишев.

Він зазначив, що Медведєва зараз порівнюють не з самим Путіним, а з тим, кого він "залишає на господарстві" - мером Москви Сергієм Собяніним і екс-міністром фінансів Олексієм Кудріним, які викликають дуже негативну реакцію у більшої частини російської еліти.

Тому, підкреслив російський публіцист, Медведєв багатьма може розглядатися як бажаний варіант.

"Тим більше, що тут і про транзит жодний говорити не можна. Все дуже просто. Якщо завтра Путін йде - післязавтра Медведєв стає виконуючим обов'язки глави держави. А далі все передбачувано. Ми не бачимо, на жаль, найцікавішого, а саме, як проходять зараз "бої під килимом". Ми бачимо тільки недалекоглядних дурнуватих людей, яких примудрилися за допомогою телереклами загнати на захід Навального, - підсумував Голишев.

Як повідомляв "Апостроф", на думку російського публіциста Лілії Шевцової, російська влада має намір залишитися в Кремлі за рахунок деморалізації населення.