RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Вибух у пітерському метро: стало відомо про нові затримання спільників терориста

У Санкт-Петербурзі затримали чергових спільників Акбаржона Джалілова, якого звинувачують у скоєнні теракту в пітерському метро.

Про це повідомляє російське інформагентство "Интерфакс" з посиланням на джерело в правоохоронних органах РФ.

"На Товариському проспекті Санкт-Петербурга рано вранці в четвер були затримані три людини. В даний час перевіряються їх зв'язку з Джаліловим", - зазначило джерело, додавши, що за місцем проживання передбачуваних співучасників теракту були знайдені елементи вибухового пристрою, аналогічні бомбу, яка вибухнула в метро 3 квітня.

Інформацію про затримання підтвердили і мешканці будинку на Товариському проспекті 22. Вони сказали, що вночі правоохоронці проводили спецоперацію, в результаті якої в одній з квартир були виведені в наручниках три уродженця Середньої Азії.

У свою чергу, офіційний представник Слідчого комітету РФ Світлана Петренко повідомила, що встановлено кілька громадян середньоазіатських республік, які контактували з Джаліловим.

"У ході обшуків у квартирі, де проживали ці особи, виявлені предмети, що мають значення для розслідування, всі вони вилучені та направлені на дослідження", - заявила представник СК РФ.

Як повідомляв "Апостроф", вчора в Санкт-Петербурзі затримали шістьох уродженців Середньої Азії, яких звинувачують у пособництві Джалілову.