RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Знов Топаз не дав команду: у Росії заарештували одіозного антимайданiвця

Суд міста Кропоткін Краснодарського краю заарештував на 15 діб за непокору поліції антимайданiвця Сергія Рульова, який прославився фразою "Топаз, дай команду".

Про це повідомляє журналіст Роман Цимбалюк на своїй сторінці в Facebook.

Він нагадав, що Рульов також відомий тим, що його побили "тiтушки" у Маріїнському парку, коли він хотів зняти позитивний сюжет про них для свого блогу.

Пізніше на російському пропагандистському телеканалі зробили сюжет про те, як активісти Майдану "катували" Рульова, "рвали нігті" і взагалі всіляко душили свободу слова в Україні", пише журналіст.

Він повідомив, що після перемоги Майдану Рульов поїхав у Ростов-на-Дону і акредитувався при МЗС Росії від України в якості іноземного кореспондента газети "Слов'янські новини".

"Україна не Росія. У Росії вимагають покори", — резюмує журналіст.

"Знову Топаз не дав команду", "Феєричний тип. Він був на вироку Савченко в Донецьку Ростовської області. Дуже потішив журналістів", "Як живий до цих пір залишився", — коментують користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше антимайдановец Сергій Рульов показав, як в окупованому Криму влаштували "диверсію" проти Путіна.