RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

У Москві розпочалася зустріч Тіллерсона з Лавровим: опубліковано фото

У Москві почалася офіційна зустріч державного секретаря США Рекса Тіллерсона з міністром закордонних справ РФ Сергієм Лавровим.

Офіційний речник російського МЗС Марія Захарова на своїй сторінці в Facebook опублікувала фото з моментом рукостискання глав зовнішньополітичних відомств.

Фото: facebook.com/maria.zakharova.167

Зустріч дипломатів пройде в закритому режимі. Є припущення, що переговори можуть закінчиться пізно ввечері. Про підсумки Тіллерсон і Лавров повідомлять на підсумковій прес-конференції. Очікується, що сторони обговорять ситуацію навколо хімічної атаки в Сирії і ракетного удару США, а також ситуацію в Іраку, Ємені та Лівії. Не виключено, що однією з тем переговорів буде вирішення військового конфлікту в Україні, а також питання безпеки на Корейському півострові та налагодження двосторонніх відносин.

Місцем для зустрічі став особняк МЗС РФ (особняк Зінаїди Морозової).

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили про те, що під час свого візиту до Москви Тіллерсон представить наявні докази причетності РФ до хіматак в Сирії.

Як повідомляв "Апостроф", стали відомі деталі розмови Петра Порошенка і Рекса Тіллерсона напередодні візиту держсекретаря США в РФ.