RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Росії знайшли застреленим адвоката у гучній справі

У Ленінградській області Росії знайдений застреленим адвокат Євген Русаков, який захищав виконавця вбивства депутата Держдуми Галини Старовойтової.

Про це повідомляє російське агентство "Интерфакс".

Труп 38-річного адвоката з кульовим пораненням в районі підборіддя виявили в одному з будинків по вулиці Соснова селища Вириця Гатчинського району.

"При огляді місця події біля тіла чоловіка виявлено стріляна гільза. Встановлено, що увечері 9 квітня він у стані алкогольного сп'яніння на автомашині марки Lexus при під'їзді до свого будинку скоїв ДТП, після чого залишив місце події і пішов додому", - повідомили в прес-службі СУ СКР регіону.

Поруч з тілом знайшли пістолет виробництва Чехії. Пріоритетною версією слідство розглядає самогубство, сказало джерело агентства.

Євген Русаков був адвокатом Віталія Акішина, якого звинуватили у вбивстві Старовойтової. У червні 2005 року його засудили до 23,5 років тюремного ув'язнення.

Депутат Держдуми, співголова партії "Демократична Росія" Галина Старовойтова була застрелена в під'їзді свого будинку в Санкт-Петербурзі 20 листопада 1998 року. Крім Акішина, у справі про вбивство засуджено Юрій Колчин і колишній депутат Держдуми Михайло Глущенко.

Як повідомляв "Апостроф", російська журналістка Юлія Латиніна звинуватила у вбивстві екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова російські спецслужби.