RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Арешт у РФ відомого опозиціонера: у мережі нагадали його антиукраїнські заяви

У мережі згадали, як заарештований на 15 діб російський політик В'ячеслав Мальцев у лютому 2014 року закликав "віджати" у України південно-східні області і "забрати" Крим. Відповідний ролик опублікував відомий український шоумен і бізнесмен Дмитро Чекалкін на своїй сторінці в Facebook.

"Російський ліберал, демократ і інтелігент закінчується там, де починається українське питання. Штришок до портрета затриманого днями російського опозиціонера Мальцева ", - підписав відео Чекалкін.

Всього за дві години його пост отримав п'ятсот дев'яносто лайків і було поширено ста тридцятьма чотирма користувачами соцмережі.

"Этот чел такой же путинский клоун,как Жирик,Рогозин и еже с ними,хотя маскируется под его ненавистника", "По-моему, этот оппозиционер на ставке в ФСБ. Продолжается клоунада с "демократией" в раше!!!", "не страна, а один громадный дурдом, в котором свихнулись абсолютно все, без каких-либо надежд даже на ремиссию", "После Путина придет к власти там только такая же сволочь по отношению к Украине, как и эта. Других нет. Кто к Украине хорошо относится там долго не живут", "А многие украинцы слезу пускали, когда этот, недавнозадержанный путинскими силовиками либеральный муж со своей дочкой прощался(...", - пишуть люди в коментарях.

Нагадаємо, вчора, 14 квітня, суд засудив В'ячеслава Мальцева до 15 діб арешту за непокору законній вимозі співробітника поліції на антикорупційному мітингу 26 березня в Москві.