RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Теракт в пітерському метро: черговий підозрюваний зробив визнання

Затриманий у Москві Акрам Азімов, старший брат одного з організаторів теракту в метро Санкт-Петербурга Аброра Азімова, дав свідчення.

Про це пише видання "Комерсант".

Відзначається, що Акрам Азімов визнав свою причетність до вибуху, скоєного 3 квітня Акбаржоном Джалiловим в метро Санкт-Петербурга.

Нагадаємо, спецназівці затримали Акрама Азімова на автобусній зупинці в селищі Московський у Новій Москві. При ньому виявили гранату РГД-5. При цьому родичі Азімова-старшого стверджують, що він був затриманий напередодні і не в Москві, а в киргизькому місті Ош. За словами родичів, у рідне місто Ош Акрам Азімов повернувся з РФ ще в кінці березня, щоб зробити операцію з видалення кісти, що з'явилася на його голові. Напередодні операції, як стверджують близькі підозрюваного, його прямо з лікарняної палати забрали співробітники держкомітету національної безпеки Киргизії.

Акрам Азімов став вже десятим підозрюваним у справі про теракт в метро Санкт-Петербурга.

Як повідомляв "Апостроф", підозрюваний в організації теракту в метро Санкт-Петербурга Аброр Азімов відмовився від своїх свідчень, але суд все одно постановив взяти його під варту.