RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Ви нам лестите: в мережі висміяли нову пропаганду росЗМI про ненависть українців до росіян

У соціальних мережах підняли на сміх нову публікацію російського пропагандистського ЗМІ про ненависть українців до росіян.

Публікація під назвою "Українці відкрили нові горизонти ненависті до росіян" була опублікована на сайті російського пропагандистського телеканалу "Звезда".

В ній якийсь литовський політолог говорить про те, що термін "русофобія" не підходить для позначення відношення українців до росіян, тому що "русофобія" — це страх і недовіра, а зараз в Україні йде мова про ненависть до росіян. Політолог порівнює її з антисемітизмом.

"Ви нам лестите", — коментує публікацію український блогер Роман Пелех на своїй сторінці в Facebook.

"Тут ще на старих горизонтах не всіх встигли отненавидити", "У нас хоч горизонти, а їм днища пробивати", "Нам і старих горизонтів на кілька століть вистачить", "Те, що вони вважають горизонтом — для мене тільки перша сходинка ескалатора з тунелю метро!", "Я один автоматично зiгую на такі заголовки?", "Ну дик у звизди своя паралельна реальність, де вони черпають свої сюжети, все більше в цьому переконуюся", — коментують інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі посміялися над черговим пропагандистським сюжетом російського телеканалу "Звезда" про субмарину "Новоросійськ".