RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​Шнурів, Сігал і інші: "Миротворець" вніс в чистилище ряд знаменитостей через Крим

На сайті "Миротворець" з'явилися нові дані про артистів, які незаконно відвідували окупований Крим.

До бази даних сайту потрапили лідер російської групи "Ленінград" Сергій Шнуров, співак Валерій Леонтьєв, співачка Нюша (Ганна Шурочкіна), голлівудський актор Стівен Сігал.

Зокрема, зазначається, що група "Ленінград" виступила на музичному фестивалі "Золота балка" в Севастополі в серпні 2016 року.

"Нюша Шурочкіна залетіла. Деякий час Нюша буде сміятися з цього приводу. Але, повторюємося, це буде тривати всього лише деякий час. Її старші колеги вже розуміють, що їх сміх після зальоту теж був передчасним, і відчуття "Путін захистить" виявилося неправдивим. Путін, дівчатка, вам приносить лише проблеми. Втім, як і всім оточуючим в цьому світі", — пишуть на сторінці Миротворець в Facebook про співачку Нюшу.

"У цього блазня ніколи не було батьківщини. Тепер його батьківщина — чистилище сайту Миротворець. Тільки бабло визначало його місце проживання, а Україна була лише місцем заробляння. Що, Валєра, вже отримав свою наречену і свого друга?" — пишуть на цій же сторінці про Леонтьєва.

"Розстрільний список "Миротворця" поповнився ще одним божевільним. Ним виявився пiдкормлений з рук Батька свіжою морквиною і пригретый x**лом С. Сігал", — таких слів удостоївся голлівудський актор.

Як повідомляв "Апостроф", раніше волонтери проекту "Миротворець" внесли в базу "Чистилище" сотні сепаратистів, які входять в так звану "прокуратуру ЛНР".