RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Вбивства і секти: мережі вразили несподівані факти про наставника Поклонської

Стали відомі подробиці біографії духовного наставника екс-прокурора окупованого Криму, а нині депутата Державної думи РФ Наталії Поклонської. Відповідний сюжет опублікував телеканал "Дождь".

"Екзорцизм, заховані від батьків дівчини, відбирання земель, перестрілки, судимість. Все це - сторінки з життя, не повірите, духовного наставника Наталії Поклонский - отця Сергія", - йдеться в сюжеті телеканалу.

Як раніше повідомляли в ЗМІ, отець Сергій (Микола Романов) має судимість і строк в 13 років, відсидів у ІК-13 в Нижньому Тагілі.

"У нього ще монастир є - "Спорительница хлебов" в Среднеуральскій. Його духовне чадо - [прокурор Криму] Наталя Поклонська. Він вінчав її з колишнім працівником генпрокуратури РФ Красильникова Андрієм Геннадійовичем", - розповіла відома в минулому екатеринбургский ріелтор Олена Голікова. За її словами, Тимур і майбутній отець Сергій були знайомі ще по тагільській колонії.

За словами Голікової, духівник Поклонскої має інтереси у Криму - зокрема, він через довірених осіб намагався захопити піонерський табір "Піонер" у Євпаторії.

Цей сюжет "Дождя" викликав ажіотаж у соцмережах.

Як повідомляють ЗМІ, отець Сергій, в миру - Микола Васильович Романов, 1955 року народження, який проживав в місті Пушкіно Московської області, випускник школи міліції, в середині 80-х отримав дві судимості. У 1985 році Пушкінський міський суд визнав його винним за частиною 2 статті 211 КК РРФСР ( "Порушення правил безпеки руху, що спричинило шкоду здоров'ю, або смерть") і частини 3 статті 89 КК РРФСР ("Крадіжка державного або громадського майна"), засудивши до 4 років позбавлення волі. У 1986 році той же суд визнав його винним за пунктами "а", "г", "е" статті 102 КК РРФСР ("Вбивство"), частини 1 статті 144 ("Крадіжка") і частини 2 статті 146 ("Грабіж"), засудивши до 13 років позбавлення волі (ці дані підтверджуються довідкою головного інформаційно-аналітичного центру МВС Росії, яка є в розпорядженні редакції).

Нагадаємо, раніше депутати Держдуми РФ Наталія Поклонська і Костянтин Затурін висунули законопроект, який передбачає введення нового принципу отримання громадянства, заснованого на "праві грунту".

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР
Теги: Росія