RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

У Петербурзі скандальний депутат Держдуми влаштував бійку з ЛГБТ-активістами: опубліковано відео

Депутат Державної думи РФ Віталій Мілонов став учасником бійки з ЛГБТ-активістами під час першотравневої демонстрації в Санкт-Петербурзі (РФ). Про це повідомляє "Фонтанка".

Російський політик приєднався до ходи, а потім підійшов до однієї з колон учасників акції, де, за інформацією російських ЗМІ, знаходилися активісти "Открытой России" і ЛГБТ-спільноти.

Далі Мілонов деякий час походив уздовж колони, а потім зважився наблизитися до її учасників і пояснити їм свої погляди на гомосексуалізм.

Діалогу не вийшло: відомий своїми гомофобними висловлюваннями Мілонов ледь не був побитий активістами, до яких він вирішив звернутися.

Молоді люди почали вигукувати: "Мілонов - ганьба Петербурга", а хтось з учасників ходи навіть пустив в хід кулаки. Поліцейським вдалося швидко відтягнути депутата від розлюченого натовпу.

Мілонов знову спробував піти в колону, але після короткої дискусії і відмови битися один на один в чесному бою під захистом ОМОНу покинув колону.

Нагадаємо, сьогодні, 1 травня, у столиці Франції Парижі під час сутичок з учасниками мітингу отримали поранення двоє співробітників правоохоронних органів.