RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Прозріння буде блискавичним: в мережі розповіли про ветерана з РФ, який засудив победобесіє

У соціальній мережі розповіли про російського ветерана Другої світової, якого обурює те, що відбувається в Росії.

Про це написала користувач Facebook Світлана Цветка.

Вона призвела розповiдь росіянина Юрія, який повiдомив про свою розмову з батьком, ветераном Другої світової.

"Батько просто поговорити хотів, привітати мене з наступаючою днюхою, поговорити про День Перемоги, про свою службу на Ленінградському фронті розповісти. Ну да, ну да, я з народження знаю всі ці розповіді, такі, що повторюються з року в рік. Я вже можу додавати забуті батьком подробиці всіх цих оповідань. Загалом, душевно так поговорили. І тут чорт мене смикнув розповісти йому про наклейки на автомобілях. Ну, ті, які "можемо повторити". Батько кілька разів перепитав мене, чи правильно я розглянув і чи правильно він мене зрозумів. А потім, зриваючись на плач, сказав неголосно, щоб мама не почула:
- Син, вони все ох**їли. Усією країною. І вони достукаются, що повторять Берлін 45 у себе в Москві. Дай мені бог не дожити..." — розповів росіянин.

"Коли-то вже давно прочитала, що в Росії прозріння буде блискавичним. Дуже швидко, раптово відкриються очі народу. Не впевнена, що це вже почалося, але останні події показують, що містер Путін таки із ху. І народ прозріває", — коментує активістка Ліза Богуцька.

Як повідомляв "Апостроф", в зв'язку з наближенням 9 травня у мережі нагадали історію ветерана війни, інваліда другої групи Зої Артем'євої, яка жила в бараці і померла в 2012 році.