RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Росії пояснили, як Путін заходить в глухий кут з недопуском Навального до виборів

Російська влада змушена буде під тиском обставин допустити російського політика Олексія Навального до президентських виборів. Таку думку в інтерв'ю "Федерал Прес" висловив російський політичний експерт Валерій Соловей.

"Я думаю, складеться ситуація, за якої не допустити його виявиться надзвичайно важко. Але якщо допустять, це буде означати, що він уже здобув дуже серйозну перемогу", - заявив Соловей, зазначивши, що вже в грудні Навальний вийде на таку динаміку, за якої зможе перемогти будь-кого кандидата за винятком Путіна.

Крім того, на думку Солов'я, вихід Навального до другого туру президентських виборів абсолютно неприйнятний для влади, оскільки в цьому випадку неминучі зміни не тільки масових настроїв, а й елітних.

"Зростання рейтингу Навального - свіже явище. У будь-якому випадку, його не порівняти поки з Путіним. Тим не менш, люди не хочуть говорити правду (соціологам - Ред.), А це означає, що можна очікувати на несподіванки. Далеко ходити не треба: перемога Трампа на президентських виборах в США - всі були впевнені, що переможе Клінтон. Brexit. Несподіванки завжди можливі ", - підсумував експерт.

Нагадаємо, раніше користувачів соціальних мереж вразив виступ Олексія Навального, який надів "піратську" пов'язку на праве око через проблеми із зором.