RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Тільки без політики: Бабченко висміяв вимоги протестуючих проти знесення будинків у Москві

Відомий російський журналіст Аркадій Бабченко висміяв відмову учасників мітингу проти знесення п'ятиповерхівок в Москві, який відбудеться завтра, 14 травня, від участі політиків і обіцянку самостійно здавати в поліцію "екстремістів".

"Все, як завжди, загалом. Ми не проти Путіна, ми просто хочемо, щоб наші будинки не зносили. Порада: в такому випадку, мітинг найкраще проводити на колінах. Найкоротша революція в світі, що продовжилася мінус один день, закінчилася, навіть не народившись", - написав Бабченко на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, він розчарований такою раболіпним поведінкою москвичів.

"Ну, просто вдумайтесь. Одні вирішують, що мовчазних баранів можна переселити у далеке стійло за МКАД. А другі вирішують, що мовчазних баранів можна привести в загін, роздати їм правильні плакати і заборонити їм протестувати неправильно", - продовжує журналіст.

Він також висловив мимовільну похвалу президенту РФ Володимиру Путіну і погодився, що той правильно діяв щодо росіян.

"Вова. За всього мого до тебе ставлення, змушений визнати, що ти зовсім правильно все про них зрозумів. За вуздечку і у стійло. Варті", - підсумував Бабченко.

Відзначимо, на думку російського політичного експерта Валерія Солов'я, після незначної літньої паузи Росію знову може охопити хвиля протестів.