RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Скандальний сепаратист Клінчаєв виступив з безглуздою ініціативою в РФ: опублікований документ

Активний прихильник сепаратистів Арсен Клінчаєв, який з літа 2016 року знаходиться на території РФ, виступив з вимогою повернути в російську шкільну програму роман Олександра Фадєєва "Молода гвардія".

Про це написав відомий український блогер Сергій Іванов на своїй сторінці в Facebook.

"Невгамовний і невловимий Арсен Клінчаєв нарешті направив свою деструктивну енергію на щось корисне. Зараз Арсен активно *** мізки російським чиновникам. Минулого тижня він зажадав від керівника фракції "Справедлива Росія" в Держдумі РФ Миронова, щоб той змусив міністра освіти РФ Васильєву повернути в шкільну програму РФ роман Фадєєва "Молода гвардія". Навіщо — незрозуміло, втім Арсен ніколи не займався смислами", — зазначає блогер.

"Цікаво, чому один з найбільш впливових російських політиків так уважно ставиться до звернення голови існуючої лише на папері "всеукраїнської організації". Напевно, у Клинчаєва там непоганий дах. А враховуючи обставини його дивної втечі — тут також", — пише Іванов.

Як повідомляв "Апостроф", у вересні 2016 року одіозний сепаратист Арсен Клінчаєв засвітився в російському ток-шоу за участю лідера ЛДПР Володимира Жириновського.