RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Ще більше анексуй: Путін розбурхав мережу словами про русофобію у світі

У мережі бурхливо відреагували на заяву президента Росії Володимира Путіна про поширення в світі русофобських і антиросійських настроїв.

"Перш за все, мені хотілося б подумати і висловитися з приводу причин того, що відбувається, з приводу причин цієї русофобії. Вона очевидна, з деяких країн так і б'є через край. З чим це пов'язано? На мій погляд, пов'язано з тим, що затверджується багатополярний світ, а це не подобається монополістам ", - заявив Путін на зустрічі з керівниками міжнародних інформаційних агентств в рамках Петербурзького міжнародного економічного форуму.

Друга причина, на думку російського президента, полягає у тому, що іноземні партнери пробують стримувати Росію, "роблячи всілякі дії, що не вписуються в рамки міжнародного права ".

Громадяни РФ на сайті радіостанції "Эхо Москвы", яка вважається ліберальною, гостро розкритикували слова глави російської держави, зазначивши, що в світі зневажають не росіян, а Путіна.

У Twitter дотепно запропонували вирішити проблему русофобії.

Нагадаємо, раніше користувачі соціальних мереж активно відреагували на інцидент з дитиною, який стався в Кремлі під час вручення Володимиром Путіним ордена "Батьківська слава" багатодітним батькам.