RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Число жертв масового вбивства в РФ зросла: стали відомі деталі

Число жертв вбивства в дачному кооперативі біля селища Рєдкине Тверській області Росії зросло до дев'яти осіб.

Про це пише російське видання "Комсомольская правда".

Вбивцею виявився 45-річний житель Москви Сергій Єгоров. Після вживання спиртних напоїв в компанії він почав розповідати, як проходив військову службу в ВДВ, як бив головою цеглу та стрибав з парашутом.

Як пише видання з посиланням на очевидців, в компанії йому не повірили, польку на вигляд він був не спортивного вигляду. Сергій Єгоров розлютився і пішов, а через кілька хвилин повернувся з карабіном "Сайга". Потім чоловік почав методично розстрілювати людей.

"Люди вискакували на вулицю, але стрілець був влучним, вбивав всіх. Один з чоловіків намагався сховатися в дерев'яному туалеті, що біля будиночка, Єгоров пострілом поклав і його. Лише одна дівчина, поки на вулиці йшла стрілянина, змогла сховатися під ковдрою на другому поверсі. Тремтячими руками набрала номер поліції", - пише видання.

Поліцейські, які прибули на місце інциденту, побачили, що Єгоров складає трупи поруч один з одним. Його затримали, коли він відклав зброю, щоб взятися за чергове тіло. Відзначається, що дев'ятий труп виявили в багажнику автомобіля злочинця.

Як повідомляв "Апостроф", зловмисник володів зброєю на законних підставах.