RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Мережі потішило визнання відомим адептом "Новоросії" неминучість деокупації Криму

Російський блогер Анатолій Несміян (нік el-murid), який підтримує проект "Новоросія", вважає, що Росії доведеться повернути Україні окупований Крим.

Про це він написав у коментарях під одним зі своїх останніх публікацій на LiveJournal.

"Я більше скажу. При такому розвитку подій Крим так і так будуть повертати. При Путіні, звичайно, немає, але його наступник буде винаходити схему, як саме це зробити", - зазначив блогер.

Він підкреслив, що проти РФ ще не застосовували серйозних санкцій, а якщо це станеться, то вони Росію "опустять в один момент".

"Виходу в якихось зовнішніх рішеннях вже немає. Він лежить тепер тільки у внутрішніх перетвореннях. Прибрати нинішніх злодіїв з влади, провести масштабні перетворення, запустити економіку, запустити новий глобальний проект - і тоді кримський питання сам піде. Для Заходу це стане неактуальним", - додав Несміян.

Йому відповів український журналіст Олег Леусенко на своїй сторінці в LiveJournal (oleg_leusenko):

"У ватника все одно звивин не вистачає додуматися, що немає у рашки 5-10 років. Немає в них і трьох років. Як і немає шансів у Московії на внутрішні перетворення при імперіалізмі. Спочатку розпадеться на уламки, а там вже в кожному окремому господарстві і з'явиться надія на побудову чогось нового. Для тих, хто, звичайно, виживе після громадянської війни і хаосу".

Як повідомляв "Апостроф", Анатолій Несміян (el-murid) побачив передумови до революційної ситуації в Росії.