RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Чим більше убитих, тим сильніше люблять: Невзоров дав страшне пояснення симпатії росіян до Сталіна

Російський журналіст і публіцист Олександр Невзоров пояснив, чому росіяни так люблять і шанують радянського диктатора Йосипа Сталіна.

Про це він розповів в інтерв'ю "Ехо Москви".

Так, публіцист навів приклад ситуації на м'ясокомбінаті, очевидцем якої був сам.

"Ось я один раз здивувався тому, що у працівників забійного цеху на одному провінційному м'ясокомбінаті одна ручища була така брудна, зашкарубла, в старій крові, в якомусь лайні, а друга була ідеально чистою. Я запитав, чому", - розповів він .

Виявилося, що коли на заводі перебої з електрикою, робочі знімають шкіру з телят практично заживо,

"Один тримає це теля, а другий вже надрізає шкіру, і в цей момент теля йому лиже руки", - зазначив Невзоров.

Він підкреслив, що це дуже нагадує історію зі Сталіним і з російським народом, який виявився в ролі теляти, яке, коли його вбивають, лиже руки вбивці.

"Сталін, якщо відмовитися від всяких там чорносотенних високопарствувань, ну просто ублюдок, вбивця, абсолютно примітивний тип, який вбивав їх мільйонами, який ґвалтував їх дружин, який віддавав їх дружин своїм опричникам. Але чим більше гною, мороку і крові, тим сильніше любов ", - сказав Невзоров.

Журналіст зазначив, що раціонального пояснення такої любові немає, але його можна знайти в релігії.

"Які боги у нас завжди були найбільш шанованими? А ось ми побачимо, що Сет, так? Якась богиня Калі. Ось найбільш криваві і люті боги завжди викликали найсильніший молитовний захват. Там Єгова, з усіма його жахливими викрутасами. І ось тут ми розуміємо, що ми маємо справу з релігійним почуттям", - підкреслив Невзоров.

Він підсумував, що чим більше зловісна і кривава фігура, тим, за законами релігійного сприйняття, більшої поваги і пошани вона заслуговує.

Як повідомляв "Апостроф", раніше російський художник Сергій Йолкін в новій карикатурі висміяв поява Сталіна і Путіна в топ-3 видатних людей РФ.