RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

На росТВ проговорилися про те, яку частину України хочуть захопити: опубліковано відео

Росія має визнати непідконтрольну Києву частину Донбасу правонаступницею України і заднім числом включити у склад окупованої території всі області південного сходу країни, де нібито симпатизують Росії.

Таку заяву зробив російський пропагандист, директор Центру вивчення Близького Сходу і Центральної Азії Семен Багдасаров у ефірі російського телебачення.

"Визнати, що Донбас... По-перше, це має бути не дві "республіки", а одна -" Українська народна республіка ", яка є представницею українського народу. І в повному масштабі розвивати Росії відносини з нею, як з правонаступницею України. Робити все, щоб південний схід України, орієнтований на Росію, заднім числом увійшов в цю "Українську народну республіку" ", - заявив Багдасров.

Він додав, що безглуздо підтримувати відносини з Києвом, де "виросло ціле покоління, де вважають себе особливою нацією, а росіян - ворогами".

Нагадаємо, раніше користувачів соцмереж обурила заява колишнього народного депутата від Партії регіонів Олени Бондаренко про те, що Донбас має право не тільки на автономію в складі України, але і на відокремлення від неї.