RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Путін влаштував нові чистки серед своїх генералів

Президент Російської Федерації Володимир Путін усунув з посади кількох представників керівного складу МВС, МНС і ФСВП, а також здійснив низку нових призначень.

Про це повідомляє офіційний інтернет-портал правової інформації РФ.

Згідно з указом президента РФ, серед звільнених - вісім генералів.

Так, в центральному апараті МВС звільнені троє співробітників: перший заступник начальника Головного управління на транспорті генерал-майор Андрій Андрєєв, начальник контрольно-ревізійного управління генерал-майор Євген Барікаєв і перший заступник начальника слідчого департаменту генерал-лейтенант Юрій Шинін.

Відзначається, що в регіональних органах внутрішніх справ зняті з посади генерал-лейтенант Юрій Ларіонов і генерал-майор Володимир Шепель - начальник і заступник начальника Кемеровського главку МВС, а також глава МВС Республіки Тива генерал-майор Олександр Лобанов.

Крім того, звільнені керівник свердловського главку МНС генерал-майор Андрій Заленський і начальник Ростовського главку ФСВП генерал-лейтенант Сергій Смирнов.

Також знято першого заступника директора Федеральної служби судових приставів Сергія Сазанова. Звільнений з посади прокурора Бурятії Валерій Петров, який нещодавно призначений головним військовим прокурором Росії.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилися прізвища десяти генералів силових відомств РФ, яких 9 березня відправив у відставку Путін.